top of page
Ruimte rond de haard

De haard is het hart van dit huis. Hier is er warmte en licht. Alle leefruimten liggen rond de driehoekige vide, met veel daglicht en uitzicht op de tuin. De grote zolder biedt volop gebruiksmogelijkheden voor werk of hobby. De auto stal je in een carport of garage.

De plattegrond is toegesneden op de taps toelopende kavels van de Fregatsingel, bijvoorbeeld de kavels 17, 18, 20 , 21 en (gespiegeld) 06, 08 en 10.

 

Het Architectenforum ondersteunt je bij het bouwen van de ideale woning. Samen snijden we het ontwerp op maat op basis van je wensen en budget. Architect Erik Knippers kan ook een volledige maatwerk oplossing voor je ontwerpen.

De technische uitwerking, de omgevingsvergunning, de prijsvorming en de begeleiding van de uitvoering zijn in goede handen bij onze ervaren medewerkers. We zorgen voor een goed gebouwde woning voor de afgesproken prijs. Vooraf leggen we vast in welke stappen we gaan werken, en wat je daarvan mag verwachten. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan, en kunnen we zo nodig tussentijds bijsturen.

Het Architectenforum is ongebonden, we bepalen in overleg of we aanbesteden of in een bouwteam met een aannemer gaan werken.

Projectteam:        

Erik Knippers
Programma:          

Woningbouw
Bruto vloeroppervlak:

190 m2
Status:

In verkoop

​

Gerelateerde onderwerpen

Villa Langbroek

Stadswoning

 

 

PDF folder

  • Pinterest-Square
  • tumblr-square
  • b-linkedin
  • Houzz - Black Circle
bottom of page