press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

 



Het kerkelijk centrum Koningshof was in de loop der jaren verworden tot een rommelig en somber geheel met donkere zaaltjes en veel hoogteverschillen. Daarvoor in de plaats zijn ruime en lichte vergaderzalen gemaakt.

Een gezamenlijke entree verbindt het kerkelijk centrum met een nieuw rouwcentrum. Een vervallen schuur is verbouwd tot een ontvangstruimte en twee rouwvertrekken. Nieuwe afwerkingen in oregon pine en lichte natuursteen, in combinatie met  behouden elementen als houten spanten, stalramen en zelfs een voerbak, maken de ruimten intiem en sfeervol.

 

 

Opdrachtgever:

Koningshof en

Tap uitvaartzorg

Programma:

Vergadercentrum

Rouwcentrum

Medewerkers:

Erik Knippers

Bruto vloeroppervlak:

800 m2

Status:

Gerealiseerd

​

Gerelateerde onderwerpen:

Rosarium Doorn

koningshof doorn

  • Pinterest-Square
  • tumblr-square
  • b-linkedin
  • Houzz - Black Circle