press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

​​

De sombere en onoverzichtelijke entree is vernieuwd. Bezoekers kunnen zich nu beter oriënteren en voelen zich meer op hun gemak. Dit sluit naadloos aan bij het beleid van het VUmc om extra aandacht te besteden aan de kwaliteit van de ruimten voor bezoeker en medewerker. Dit is vertaald in een concept van ‘Brightsites’; bijzondere omgevingen die ontmoeting stimuleren en een balans van kwaliteiten willen bieden die herstel bevorderen.
In de entree vallen de hogere lichte plafonds op, met een oplichtende baan die de bezoeker het gebouw in leidt. Verkeersgebeid en zitplekken zijn duidelijk gescheiden. In het informatiecentrum wordt informatie over het bezoek en de behandeling aangeboden. De brasserie is een nieuwe service  waar verse en gezonde voeding uit eigen keuken geserveerd wordt. De inrichting is warm en uitnodigend, met verschillende zitmogelijkheden. Iedere bezoeker vindt hier een aangename plek.


Opdrachtgever:  

VUmc Projectbureau

Huisvesting

Medewerkers:    

Erik Knippers

Jan Mous

Kees Bruinier

Danny Mercks
Programma:    

Entree Infocentrum

Brasserie     

Ontwerp inrichting:

D/Dock 

Bruto vloeroppervlak:

1000  m2
Status:                    

Uitgevoerd

​

Gerelateerde onderwerpen
Healing environment
VUmc Cancer Center
Amsterdam

PET-MRI Center Amsterdam

vumc entree polikliniek amsterdam

  • Pinterest-Square
  • tumblr-square
  • b-linkedin
  • Houzz - Black Circle